• Beschrijving

Welke versie moeten we hebben?

Er is maar 1 ding echt belangrijk.... Allemaal dezelfde versie!

Of het nu MS Office versie 2013 of 2016 is, het maakt Miss Efficiency niet uit. Het is ook niet van belang of je werkt met Windows 8, 10 of Office 365.

Je kan zien welke MS Office versie je hebt, door op je Office knop/start knop te klikken en te kijken welk jaartal er achter bijvoorbeeld Excel of Outlook staat.

Miss Efficiency wil het wel graag van te voren weten i.v.m. de voorbereidingen voor haarzelf.

Account

Miss Efficiency maakt graag gebruik van jullie laptop of pc. Zodoende beschikt zij over dezelfde versie als de deelnemers. Het is dus ook noodzakelijk dat zij kan beschikken over een "gast" account binnen het netwerk. Zeker voor de training Outlook en OneNote. Zonder gastaccount is het lastiger om maatwerk te leveren.

Voor de training Power BI, heeft iedereen een eigen (gratis) account nodig en is het aan te raden om voor aanvang de App te downloaden op de Smartphone. De bijbehorende informatie ontvangen de deelnemers uiteraard vooraf.

Uitzondering

Miss Efficiency beschikt over 8 laptops met Office 365 op Windows 10. Werken jullie ook met Office 365 en is er geen extra laptop beschikbaar, dan kan deze tegen € 50,- p/dag ingezet worden.

Power BI

In Power BI trainingen, beschikt iedereen over zijn eigen laptop, met de Power BI Desktop versie. Ook heb je van te voren de Online versie geactiveerd. Is er geen laptop beschikbaar, dan kan deze tegen € 50,- p/dag ingezet worden. Er zijn er 8 beschikbaar.